nieuws

Hilton opent hotel in Gent

Hotel

De Amerikaanse hotelketen Hilton wil binnen twee jaar in het Belgische Gent een nieuw hotel openen. Het complex zou 190 kamers tellen, waaronder 40 studio’s. Daarmee wordt het project het grootste hotel van Gent.

Hilton opent hotel in Gent

Gent wordt de vierde locatie van Hilton in België. De keten heeft twee hotels in Brussel en één in Antwerpen. Tijdens de bekendmaking van de hotelplannen in Gent lieten woordvoerders van Hilton weten dat Brugge is afgevallen als mogelijke hotellocatie voor de Hilton Worldwide.

Wellness

Bij het nieuwe hotel in het Belgische Gent komt ook een wellnesscentrum en een zwembad. Naar verwachting gaat het hotel in 2011 open.

Akoord Hilton

Projectontwikkelaar CCR uit Heusden geeft aan dat het contract nog niet definitief is getekend, maar dat er op alle vlakken met Hilton een akkoord is bereikt.

Reageer op dit artikel