nieuws

Nauwe samenwerking Weekendjeweg.nl en VVV

Hotel

VVV Nederland en Bookit, bekend van onder andere de boekingssites Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl, gaan nauw samenwerken. De twee partijen hebben afgesproken een onderzoek uit te voeren naar opname van VVV gelabelde vrijetijdscontent op de websites van Bookit.

Nauwe samenwerking Weekendjeweg.nl en VVV

Daarnaast zullen de mogelijkheden worden onderzocht van een VVV reserveringsplatform in de vorm van een affiliatie van Bookit, die op alle VVV-sites te implementeren is.

Bij de nauwere samenwerking is een intentieverklaring getekend. Door deze bundeling van krachten kunnen beide A-merken hun positie in de toeristisch-recreatieve markt verder versterkten, laat VVV Nederland in een persbericht weten.

Ed Trentelman van Bookit verwacht veel van de intensieve samenwerking. ‘De VVV is in Nederland een absoluut A-merk op het gebied van toeristisch-recreatieve informatie. Bookit is dat op het gebied van korte vakanties. Wij verwachten dat deze samenwerking versterkend werkt voor beide partijen’.

Reageer op dit artikel