nieuws

Scheveningen krijgt hotelkamer van ijs

Hotel

In Scheveningen komt een hotelkamer van ijs. Gasten kunnen er overnachten bij een temperatuur van -10 graden Celsius. ‘Concrete reserveringen zijn er nog niet, maar er is wel veel belangstelling voor.

Scheveningen krijgt hotelkamer van ijs

De hotelkamer is te boeken in Scheveningen van 29 november tot 10 januari. De kamer is onderdeel van het grote winterevenement met ijssculpturen dat die periode in de badplaats plaatsvindt.

‘De Royal Ice Room is echt voor de liefhebbers. Als back-up staat een kamer in het Kurhaus hotel gereed voor de mensen. Als ze het echt te koud krijgen of als ze warm willen douchen en voor het ontbijt. De ijskamer kent wel een ingebouwd chemisch toilet.’ Dit zegt Jessica ’t Hart van organisator Entrada Restaurants & Catering.

De geschatte prijs voor een overnachting in de Royal Ice Room is tweehonderd euro. Concrete reserveringen zijn er nog niet, ‘wel veel belangstelling.’

Winterhotel

Zes weken lang wordt Scheveningen omgetoverd tot een winterparadijs. Naast de hotelkamer van ijs komt er ook een schaatsbaan voor het Kurhaus Hotel, kunnen mensen langlaufen op de boulevard en zijn ijssculpturen te zien in drie grote iglo’s op het Palace Plein. In een van deze iglo’s bevindt zich ook de ijshotelkamer.

Reageer op dit artikel