nieuws

Van Gastel nieuwe gm Pulitzer

Hotel

Alex van Gastel is de nieuwe general manager van Hotel Pulitzer Amsterdam. Van Gastel komt over van The Westin in Rotterdam.

Van Gastel nieuwe gm Pulitzer

De aanstelling van Van Gastel is bekendgemaakt door Kurt Renold, Area Manager van Starwood Hotels Nederland waar Hotel Pulitzer Amsterdam onderdeel van uitmaakt.

Kurt Renold over het aantrekken van Van Gastel: ‘Wij kijken erg uit naar de komst van Alex van Gastel. Wij zijn blij dat we deze belangrijke positie door middel van een interne promotie kunnen invullen. Alex’ ruime ervaring binnen de hotelbranche en binnen Starwood maakt hem een zeer geschikte manager voor Hotel Pulitzer’.

Van Gastel is afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht en heeft in 2006 zijn toetrede gemaakt tot Starwood door de overname van Le Méridien Hotels. Sinds september 2008 bekleedt hij de positie van Hotel Manager van The Westin Rotterdam, dat sinds 30 december The Manhattan Hotel Rotterdam heet.

De vorige gm was Patrick Kerkhoven. Kerkhoven vertrok in augustus 2009 bij het hotel. Renold zelf vervulde tot half januari tijdelijk de leiding van het hotel.

Reageer op dit artikel