nieuws

Failliet hotel-restaurant maakt doorstart

Hotel

Het eind vorig jaar failliet verklaarde Hotel-restaurant ’t Getij in Zierikzee maakt een doorstart. De nieuwe eigenaar, Marcel Melieste, heropent het horecabedrijf in maart. Melieste is al eigenaar van twee horecabedrijven: Hotel Bom in Burgh-Haamstede en restaurant Duinzicht in Ouddorp.

Failliet hotel-restaurant maakt doorstart

Een investeerder heeft het onroerend goed gekocht en Melieste neemt de exploitatie in pachtvorm voor zijn rekening.

Momenteel ondergaat het restaurantgedeelte een verbouwing. ‘We willen de drempel van het bedrijf verlagen’, laat Marianne van der Marel weten. ‘Wij willen van ’t Getij een ontmoetingsplaats maken voor iedereen.’

Personeel mee

De zaak heropend in maart. Exclusief de voormalige bedrijfsleider, kan het personeel mee naar de nieuwe eigenaar. Ruben van der Have, de huidig e souschef van restaurant Bom, wordt de chef in de keuken. De dagelijkse leiding van ’t Getij is voor Mireille Verton.

Eind maart is de eerste publieksactie: ‘Stamppot eten bij ’t Getij voor een appel en een ei’. Iedereen die een appel en een ei inlevert, krijgt gratis stamppot. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Reageer op dit artikel