nieuws

Frans Hazen zwijgt over sectoroverleg cao

Hotel

Frans Hazen zwijgt over het advies van de sector hotels inzake de nieuwe horeca cao. Afgelopen vrijdag stonden de cao-voorstellen als onderwerp op de agenda van de KHN sectorvergadering hotels. De voorgestelde 1,5 procent loonsstijging wordt door veel partijen van tafel geveegd.

Frans Hazen zwijgt over sectoroverleg cao

Of de sector hotels ook pleit voor de nullijn wil hotelvoorman Frans Hazen niet zeggen. ‘Wat wij als sector hotels besproken hebben blijft binnenkamers.’

Onderhandelen

‘Wij brengen ons standpunt over naar het hoofdbestuur van Koninklijke Horeca Nederland en onderhandelen niet via de pers’, zo laat Hazen desgevraagd weten aan Missethoreca.nl.

Frans Hazen sprak eerder zijn steun uit voor het bezwaar van de Amsterdamse tophotels tegen de loonstijging van 1,5 procent over twee jaar die nu op tafel ligt als onderdeel van de nieuwe horeca cao.

Cao-resultaten

In maart komt KHN met een definitieve reactie op de cao-resultaten zoals die nu op tafel liggen. Restaurants aangesloten bij de G7 pleitten eerder al resoluut voor de nullijn, net als diverse Amsterdamse tophotels en restaurant voorman Gijsbert Bianchi.

Reageer op dit artikel