nieuws

Caravan ingezet als hotel

Hotel

Deze week doet in Londen een caravan dienst als hotel Het wellicht kleinste hotel van de wereld staat als promotiestunt van de Britse hoofdstad elke dag op een andere toeristische plaats.

Caravan ingezet als hotel

Het hotelletje is bijna negen meter lang en twee meter breed en heeft alles wat je van een hotel mag verwachten. Een conciërge, een check-in balie, een flatscreen-tv, badkamer, slaapkamer, room service en zelfs een living.

Op de website van Visit London kunnen belangstellenden tot 7 maart meedoen aan een prijsvraag en een overnachting in het hotelletje winnen. Je krijgt hierbij ook een ontbijtje en toegang tot een attractie. Het hotel is slechts geopend van 15 tot 19 maart 2010. Na die datum wordt de caravan voor andere gelegenheden gebruikt.

Op 15 maart staat de caravan bij de London Zoo, de dag erna bij het Alexandra Paleis, op 17 maart op The South Bank, op 18 maart bij Covent Garden en op de laatste dag – 19 maart – bij de Old Royal Navy College in Greenwich.

Het kleine hotel is een promotiestunt van de dienst voor toerisme, die Londen op een originele manier op de kaart wil zetten.

Reageer op dit artikel