nieuws

Lector Int. Hospitality Management naar NHTV Breda

Hotel

NHTV international hoger onderwijs Breda heeft prof. dr. Roy Wood aangetrokken. Hij gaat de functie van Lector International Hospitality Management vervullen. Wood heeft meer dan 20 jaar wereldwijde ervaring in de gastvrijheidssector.

Lector Int. Hospitality Management naar NHTV Breda

Dr. Wood treedt in dienst bij de Academy of Hotel Management van NHTV Breda, waar hij onder andere een onderzoeksstrategie voor het kennisdomein Hospitality Management zal ontwikkelen.

De Brit heeft zijn sporen binnen de hospitality branche ruimschoots verdiend. Door zijn veelzijdige werkervaring beschikt Wood over veel internationale contacten. Zo was hij onder meer directeur van de gerenomeerde School of Hospitality in Luzern en hoofd van het Learning and Development Centre van de luxe hotelketen Oberoi.

Ook adviseerde Wood in het verleden wereldwijd vele hotelscholen over onderwijsaanglegenheden. Verder is hij lid van vooraanstaande onderwijsinstanties, zoals de Hong Kong Raad voor Accreditatie van Academische en Beroepskwalificaties (op het gebied van toerisme en gastvrijheid), de Britse Higher Education Academy en het Britse Institute of Hospitality.

Reageer op dit artikel