nieuws

Nederlandse hotels kanshebbers World Travel Awards

Hotel

Nederland telt een groot aantal kanshebbers voor een World Travel Award. Zo is hotel The Dylan genomineerd voor Europa’s beste Boutique hotel en is het Sheraton Amsterdam Airport kanshebber in de categorie Europa’s beste Airport Hotel.

Nederlandse hotels kanshebbers World Travel Awards

Kandidaten voor de titel beste Business Hotel van ons land zijn het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam, Hotel Okura in Amsterdam, Hotels van Oranje in Noordwijk, het Amstel Hotel in Amsterdam, het Radisson Blu Hotel in Amsterdam, het Renaissance Hotel in Amsterdam en het Swissotel in Amsterdam. Dit laatste hotel is voor de vierde keer genomineerd voor deze prijs.

Leading Hotel

In de categorie Leading Hotel zijn de titelkanshebbers Hotel Duin & Kruidberg in Santpoort, Grand Hotel Amrath in Amsterdam, Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, Grand Hotel Karel V in Utrecht, het Amstel Hotel in Amsterdam, Townhouse Hotel Maastricht van de La Bergere groep, Renaissance Amsterdam Hotel, het Kurhaus Hotel in Scheveningen, The College Hotel in Amsterdam, The Dylan in Amsterdam en The Grand Amsterdam Sofitel.

Beste Spa Resort

De vijf kandidaten voor de prijs voor het beste Spa Resort van ons land zijn Chateau St. Gerlach in Valkenburg, Fontana Bad Nieuweschans, Hotels van Oranje in Noordwijk, het Steigenberger Kurhaus Hotel en Thermae 2000 in Valkenburg.

De stad Amsterdam is genomineerd als Europe’s Leading Cruise Destination, als Cruise Port en als Europe’s Leading Destination. Schiphol maakt kans op de Award voor Europe’s Leading Airport.

De ontknoping van de World Travel Awards is op 7 november in Londen.

Reageer op dit artikel