nieuws

Bilderberg zoekt reclamemodel via Sociale Media

Hotel

Bilderberg is op internet gestart met een zoektocht naar het gezicht voor de nieuwe reclamecampagne. De Bilderberg Next Campaign Model moet een model opleveren voor de nieuwe wintercampagne.

Bilderberg zoekt reclamemodel via Sociale Media

De winnaar mag een jaar lang gratis overnachten in de Bilderberg hotels. Op www.bilderberg.nl/model kunnen deelnemers foto’s en pakkende teksten uploaden. Deze postings worden in een galerij geplaatst op de website.

De postings met de meeste stemmen komen in de top-5, waarna een vakjury in november de winnaar bekend maakt.

‘Met deze ludieke actie willen wij op interactieve wijze “rumour around the brand” creëren. Naast bekendmaking van de actie door het doorsturen naar vrienden en familie, wordt de actie ook volop gefaciliteerd door social media als Hyves, Facebook, LinkedIn en Twitter’, aldus topman Dries van der Vossen van Bilderberg, op Twitter zelf actief onder @driesvdvossen.

Reageer op dit artikel