nieuws

De Kamperduinen op 21/4 open

Hotel

Het nieuwe Amadore Wellness Hotel De Kamperduinen in het Zeeuwse Kamperland wordt officieel geopend op 21 april. De openingshandeling wordt verricht door de Commissaris van de Koningin van Zeeland, Karla Peijs.

De Kamperduinen op 21/4 open

De Kamperduinen bestaat uit 55 twee- en driekamerresidenties en 24 hotelsuites. Verder heeft het twee boardrooms, een parkeergarage en is er een Brasserie Raymondo gevestigd.

Het wellnessgedeelte bestaat uit een sauna, stoombad, infra-roodsauna, biosauna, sunshower, zwembad met jetstreams, dompelbad, stortdouche en whirlpool.

Op 21 april opent Karla Peijs het vernieuwde horeca en wellnesscomplex. Hiervoor ging het bedrijf door het leven als ’t Veerse Duin. Dit bedrijf ging failliet en werd enkele maanden geleden opgekocht door Jerry van Zuijlen van Amadore.

Reageer op dit artikel