nieuws

Hoogste punt bouw City Inn in Amsterdam

Hotel

Het hoogte punt van de bouw van het 553 kamers tellende City Inn hotel op het Oosterdokseiland in het centrum van Amsterdam is bereikt. Het hotel moet naar verwachting in maart 2011 haar deuren openen.

Hoogste punt bouw City Inn in Amsterdam

Het City Inn hotel wordt een van de grootste hotels van Amsterdam. Het is tevens het eerste hotel van de Britse keten op het vaste land. Volgens City Inn-directeur Sandy Orr is het hoogste punt van de bouw en de uiteindelijke realisatie van het hotel een belangrijke gebeurtenis voor de hotelketen.

‘Dit een belangrijke gebeurtenis, aangezien het onze eerste internationale ontwikkeling is op de unieke locatie van het Oosterdokseiland in een van de meest historische en moderne steden van Europa’, aldus Orr.

Het nieuwe hotel is onderdeel van de ontwikkeling van het Oosterdokseiland met onder andere 3.200 vierkante meter horeca, kantoren, winkels en koopwoningen. Onder het gehele Oosterdokseiland komt de grootste parkeergarage van Amsterdam met 1.660 parkeerplaatsen in twee lagen.

Reageer op dit artikel