nieuws

Oranjecamping tussen leeuwen safaripark

Hotel

Oranjefans die een reis naar het WK Voetbal in Zuid-Afrika te duur vinden, maar wel in Afrikaanse stijl het voetbalevenement willen beleven, kunnen terecht op Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het attractiepark richt het aangrenzende terrein tijdens het WK in als Oranjecamping.

Oranjecamping tussen leeuwen safaripark

Op de camping zijn de wedstrijden van het Nederlands elftal rechtstreeks te volgen met het gebrul van leeuwen in het safaripark op de achtergrond, kondigde het safaripark donderdag aan.

Voetballiefhebbers kunnen een-, twee- of driedaags verblijf op de camping boeken. Op de camping is een centraal feestterrein ingericht waar de fans in optocht naartoe gaan en samen de wedstrijd op een groot scherm zullen bekijken. Voor en na de wedstrijden is er amusement.

Reageer op dit artikel