nieuws

Vliegende start My Horeca TV in hotels

Hotel

Zo’n driehonderd hotels moeten nog eind dit jaar zijn aangesloten op het nieuwe narrowcastingnetwerk My Horeca TV. Totaal gaat het om meer dan 15.000 hotelkamers. Dat meldt de initiatiefnemer van het nieuwe netwerk.

Initiatiefnemer van My Horeca TV is SD Beheer BV, een soort management consultancy bureau voor horecagelegenheden. Een mede-oprichter meldt op de website van Emerce dat het grote plannen heeft dit jaar.

Start in april

My Horeca TV wil voor het einde van dit jaar dat er tussen de twee- en driehonderd hotels zijn aangesloten op het narrowcastingnetwerk. De hotels hebben gemiddeld tussen de zestig en zeventig kamers. Totaal gaat het dus om ruim 15.000 hotelkamers. Op dit moment zijn reeds 25 hotels aangesloten sinds de start in april dit jaar.

50 euro per maand

Een hotel betaalt zo’n 50 euro per maand voor het systeem en mag 75 procent van de zendtijd zelf invullen. De overige 25 procent vult de beheerder met reclame. ‘In de meeste gevallen vullen wij ook een deel van de 75 procent op, omdat een hotel niet voldoende eigen content heeft’, aldus een mede-oprichter op Emerce.nl.

Sam Sam

Voor het vullen van het netwerk werkt My Horeca TV nauw samen met dagblad Spits. Met De Pers en Dag voert het momenteel gesprekken. Verder heeft het bedrijf John Jones, bekend van de comedyserie Sam Sam, aangetrokken om tv-formats te maken.

Vliegende start My Horeca TV in hotels

Reageer op dit artikel