nieuws

Appels promoten bedrijven Hennie van der Most

Hotel

Hennie van der Most laat appels uitdelen met daarop promotie voor twee van zijn bedrijven; Speelstad Oranje en Preston Palace. De appels worden deze maand uitgedeeld bij supermarkten.

Appels promoten bedrijven Hennie van der Most

De klant krijgen de gratis appel bij de kassa van één van de deelnemende supermarkten plus een voucher die recht geeft op korting bij een bezoek aan Speelstad Oranje of Preston Palace.

De actie wordt georganiseerd door Free Food for All. Bedrijven en organisaties geven hierbij gratis voedselproducten weg en krijgen in ruil daarvoor alle ruimte hun (commerciële) boodschap exclusief op de verpakking te zetten. Of gewoon op het product zelf, zoals Hennie van der Most doet. ‘Zijn’ appels krijgen een promotiesticker.

De supermarkten die aan deze actie mee werken zijn Spar Bouwhuis (Lutten), Spar Telman (Mariënberg), Spar Hendriks (Sibculo), Spar Mulder (Vriezenveen), Spar Klein Horsman (Lemele), Camping Spar (Ommen), Plus van Limbeek (Almelo), Spar Weggemans (Gasselternijveen), Spar Stuiver (Nieuw Buinen), Spar Stevens (Nieuw Weerdinge), Spar Bosch (Wijnjewoude) en Spar Tolsma (Nij Beets).

Reageer op dit artikel