nieuws

HSMAI en NHTV Breda werken samen

Hotel

De hospitalityvereniging HSMAI en opleidingscentra NHTV in Breda hebben een samenwerkingscontract getekend. De partijen willen door samen te werken de branche op een hoger plan tillen.

HSMAI en NHTV Breda werken samen

‘We zullen ons in eerste instantie richten op een aantal actuele en innovatieve thema’s als ‘Leven Lang Leren’, ‘Social & New Media’ en ‘Serious Gaming in Hospitality’. Deze samenwerking biedt beide partijen een scala aan nieuwe mogelijkheden, kansen, inzichten en contracten’, aldus Hans Poortvliet van HSMAI Nederland.

De komende maanden gaan de partijen de samenwerking inhoudelijk concretiseren. Het samenwerkingscontract werd getekend tijdens ‘Love @ First Site Congres’ op 20 mei jongstleden.

HSMAI is het grootste business-to-business beroepsnetwerk voor marketing-, verkoop en communicatieprofessionals in de gastvrijheidindustrie. NHTV is met ruim zevenhonderd studenten nationaal en internationaal een grote speler op het gebied van toerisme.

Hans Poortvliet over HSMAI

Reageer op dit artikel