nieuws

Oranje op hoogtestage in Dorint hotel

Hotel

Het Nederlandse voetbalteam is begonnen aan een hoogtestage in het Dorint Vital Royal Spa Seefeld in Tirol. Medewerkers van het Dorint Hotel Amsterdam Airport zijn overgevlogen om collega’s in Seefeld te assisteren.

Oranje op hoogtestage in Dorint hotel

De hoogtestage dient ter voorbereiding op het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Nederland speelt haar eerste wedstrijd op maandag 14 juni tegen Denemarken. De aftrap is om 13.30 uur.

Bert van Marwijk en z’n team zijn door het Dorint vital Royal Spa inmiddels gastvrij ontvangen met taart. Of de spelers deze taart ook echt mochten nuttigen in verband met hun strenge sportdieet, vermeldt Dorint niet.

Dorint Viatal Royal Spa in Tirol is volgens de hotelketen met name geschikt voor Sport en Wellness.

Reageer op dit artikel