nieuws

Award ‘extra drive’ voor hotel Papendal

Hotel

’We zijn enorm blij met deze prijs’ zei directeur Stella van der Sluis vrijdag bij de uitreiking van de Dutch Hotel Award. ‘Eigenlijk hebben we de jury gewoon laten zien wat we dagelijks doen. Iedere dag weer willen wij het beste uit ons zelf halen en onze klanten maximale gastvrijheid bieden’, aldus Van der Sluis.

Award ‘extra drive’ voor hotel Papendal

Creatief

Het managementteam van Papendal krijgt de Dutch Hotel Award omdat het uitblinkt in motivatie. Het motiveert zichzelf en alle medewerkers om creatief te zijn en daarbij op hoog niveau te blijven presteren.

Jury vol lof

Juryvoorzitter Bas Tolmeijer prijst Papendal op alle fronten ‘ De kracht en motivatie van het team straalt tot ver buiten het eigen hotel’.

Reageer op dit artikel