nieuws

Inntel Hotels Zaandam komt met fotoactie

Hotel

Het Inntel Hotel in Zaandam roept op tot het insturen van foto’s van favoriete plekjes in de Zaanstreek. De ingezonden foto’s die worden geselecteerd, worden tentoongesteld op een fotowand op het terras van het nieuwe hotel.

Inntel Hotels Zaandam komt met fotoactie

De Zaanse fotowand wordt geplaatst aan de kant van het winkelcentrum De Hermitage bij het terras van restaurant Puur Saen. Het tijdelijke terras zal begin juli geopend worden.

General manager Isabelle Salsmans over de ‘sociale fotoactie’: ‘De Zaanstreek kent zoveel mooie plekjes en wie kent deze beter dan de Zaankanters. Iedereen kan zijn of haar mooiste foto insturen. Het terras krijgt door de fotowand een prachtig inzicht’.

Geschikte inzendingen komen op de fotowand en worden beloond met een zomerse verrassing, zo laat het dit voorjaar geopende hotel weten. Tot 1 juli kunnen deelnemers hun foto van minimaal 1 MB en maximaal 3 MB mailen naar foto@inntelhotels.nl.

Reageer op dit artikel