nieuws

Kritiek op reisbureau FIFA na annuleren hotelkamers

Hotel

Hotels in Zuid-Afrika hebben kritiek op het officiële reisbureau van de FIFA, Match. Match reserveerde lange tijd geleden duizenden bedden in Zuid-Afrikaanse hotels maar annuleerde ze kort de start van het WK vanwege tegenvallende belangstelling.

Kritiek op reisbureau FIFA na annuleren hotelkamers

Voor hotels was het toen te laat om de kamers nog kwijt te raken, zo laten hoteliers weten. Zo laat het Beach Hotel in Durban op nog geen tien minuten afstand van het voetbalstadion weten ‘erin gesluisd te zijn’.

Ondanks het WK biedt het Beach Hotel een kamer aan voor slechts 97 euro, inclusief ontbijt. Dat is fors minder dan aanvankelijk was gedacht. Het hotel had te weinig tijd om een goede campagne op te zetten door het kort voor het WK annuleren van kamers door Match. Match annuleerde de kamers vanwege tegenvallende belangstelling.

Reageer op dit artikel