nieuws

Nieuwe gm Eden Hotel Zutphen

Hotel

Jan Willem ’t Hooft is aangesteld als nieuwe general manager van het Eden Hotel in Zutphen. ‘Zutphen is een mooie stad, met veel potentie op het gebied van toerisme. De komende tijd is het van belang om de stad, en daarmee ook het Eden Hotel, nog beter op de kaart te zetten’, aldus ’t Hooft.

Nieuwe gm Eden Hotel Zutphen

Door de jaren heen heeft ’t Hooft een indrukwekkend cv opgebouwd. ‘Nadat ik de Hogere Hotelschool in Den Haag heb afgerond, heb ik in totaal zes jaar in een aantal grote resorts op Bonaire gewerkt’, vertelt hij op de website van De Ondernemer.

Uitdagingen

‘Deze functie sluit goed aan bij mijn ervaring, al verwacht ik dat het werken bij het Eden Hotel ook de nodige uitdagingen met zich mee zal brengen. Op dit moment is de weekbezetting goed, maar de weekenden kunnen beter. Ik zal hier de komende tijd aandacht aan gaan schenken’, aldus ’t Hooft.

Jan Willem ’t Hooft volgt zijn voorganger Igor Kuijer op. Kuijer is drieënhalf jaar werkzaam geweest bij Eden Hotel Zutphen.

Reageer op dit artikel