nieuws

Westduin in Koudekerke meldt primeur met outdoor gym

Hotel

Strandhotel Westduin in Koudekerke heeft als eerste hotel in ons land een outdoor gym. Hotelgasten kunnen buiten met behulp van fitnesstoestellen en met uitzicht op de Zeeuwse duinen aan hun conditie werken.

Westduin in Koudekerke meldt primeur met outdoor gym

Drie toestellen staan sinds vorige week pal voor de zij-ingang van strandhotel Westduin in Koudekerkde. Stevig verankerd in de grond. De groene, hufterproof apparaten zijn regen- en stormbestendig.

Westduin zegt het eerste hotel in Nederland met fitnessvoorzieningen in de buitenlucht. ‘Gasten kunnen er het hele jaar door gratis gebruik van maken’, aldus eigenaar Eef Izeboud van Westduin in Misset Horeca.

Izeboud ziet outdoor fitness vooral als een gimmick die naamsbekendheid van Westduin ten goede moet komen. ‘We hebben een fitnessruimte binnen, maar buiten sporten is natuurlijk veel leuker voor een hotel dat het moet hebben van zee en strand. Het past erbij’.

De toestellen kunnen zonder begeleiding worden gebruikt. Door leisuregasten, maar juist ook door zakengasten. Izeboud: ‘Het is leuk en ontspannend om tussen het vergaderen door even aan de halters te hangen’.

Reageer op dit artikel