nieuws

Michiel Laterveer nieuwe directeur St. Gerlach

Hotel

Michiel Laterveer is per 1 augustus 2010 benoemd tot Directeur-Gastheer van Château St. Gerlach in het Zuid-Limburgse Valkenburg aan de Geul. Laterveer is na Berry Gerretsen en Bastiaan Klomp de derde aanwinst voor Camille Oostwegel in korte tijd.

Michiel Laterveer nieuwe directeur St. Gerlach

De 38-jarige Michiel Laterveer is afkomstig uit Zeeland en heeft na de Hogere Hotelschool Den Haag veel internationale ervaring opgedaan in diverse management functies bij het Marriott – Ritz Carlton concern. In de laatste functie was hij directeur van het Marriott Amsterdam.

Laterveer over zijn transfer: ‘Château St. Gerlach is voor mij zoveel meer dan een luxe landgoed. Een plaats waar cultuur, historie, eeuwenoude verhalen, een prachtige omgeving samensmelt met hoogwaardige faciliteiten en een professioneel team dat gastvrijheid uitstraalt, creëren een mystieke sfeer en positieve energie dat zich laat beschrijven als het St. Gerlach gevoel’.

Bij St. Gerlach vervangt Laterveer de vertrokken Philip Geervliet. Geervliet was acht jaar directeur van Château St. Gerlach en werkte totaal twaalf jaar voor Camille Oostwegel ChâteauHotels & Restaurants.

Eerder dit jaar maakte Bastiaan Klomp de overstap naar Oostwegel als directeur van De Winselerhof in Landgraaf. Recent werd Berry Gerretsen aangetrokken als opvolger van Martin Aarts bij Het Kruisherenhotel in Maastricht.

Reageer op dit artikel