nieuws

Paul Schuur vertrekt bij Sofitel

Hotel

Paul Schuur vertrekt na achttien jaar als directeur van het Eindhovense hotel Sofitel Cocagne Eindhoven. Schuur wordt opgenomen in de directie van Accor Nederland en wordt verantwoordelijk voor de groei van Accor in ons land.

Paul Schuur vertrekt bij Sofitel

Schuur vertrekt in het najaar bij het hotel in Eindhoven. Hij wordt opgevolgd door Ronald Kooistra, die al meer dan tien jaar bij het Sofitel Cocagne Eindhoven werkzaam is. De 47-jarige Schuur is achttien jaar werkzaam voor het hotel.

Accor maakte onlangs bekend dat het definitief breekt met het bedrijfsonderdeel dat zich vooral bezighoudt met de uitgifte van verscheidene vouchers aan werknemers. De hotelactiviteiten zouden een impuls krijgen door onder andere aankopen.

Het Sofitel Cocagne Eindhoven behoort met 270 kamers tot de grotere hotels in de regio Eindhoven. Naast 270 kamers beschikt het hotel over 43 appartementen. Het hotel biedt werk aan zo’n 150 mensen.

Reageer op dit artikel