nieuws

NH Hoteles lanceert duurzaam vergaderconcept

Hotel

NH Hoteles lanceert een nieuw concept: ecomeeting, een concept voor duurzaam vergaderen. ecomeeting is vanaf één september te boeken bij alle 55 hotels in Nederland, België, Luxemburg, UK, Frankrijk en Zuid-Afrika.

NH Hoteles lanceert duurzaam vergaderconcept

NH Hoteles wil graag de meest duurzame organisatie binnen de hotelindustrie worden. Daarnaast is één van de ambities om ‘dé’ ontmoetingsplek voor zakelijk Nederland te zijn. Een ideale combinatie dus, de ecomeeting.

Het bedrijf heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen al langer hoog in het vaandel staan. De bedrijfsvisie is dan ook ‘wake up to a better world’.

Naast de standaard vergadervoorzieningen, belooft NH bij de ecomeeting ook efficiënt gebruik te maken van water en energie, en belooft het gebruik te maken van materialen met een lage belasting voor het milieu. Daarnaast zijn de geserveerde producten van een eerlijke oorsprong.

De ecomeeting is getest in NH Grand Hotel Krasnaposky en NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Vanwege het succes is het nu overal ingevoerd.

In het Environmental Strategic Plan van NH staat dat er vóór 2012 twintig procent bezuinigd moet zijn op CO2-uitstoot. Ook de energie- en waterverbruik en afvalproductie moeten met twintig procent omlaag.

Reageer op dit artikel