Nieuws

Beste en slechtste hotel van Nederland

5 4038 Hotel

Design Hotel Texel Suites is het best beoordeelde Nederlandse hotel op de reiswebsite Zoover.nl. Het hotel scoorde een gemiddelde waardering van 9.9. Het hotel mag zich een jaar Beste Accommodatie van Nederland noemen. Hotel Benelux in Rotterdam krijgt daarentegen de titel Slechtste accommodatie.
001_food-image-HOR034834I01.jpg

Het gemiddelde rapportcijfers steekt schril af tegen de 9,9 van Texel Suites; het Rotterdamse hotel Benelux scoort maar een zeer magere 1,8.

Op de invloedrijke reiswebsite www.zoover.nl kunnen mensen hun vakantiebestemmingen en de accommodaties beoordelen.

De gehele top 10 slechtst beoordeelde accommodaties luidt:
1. Hotel Benelux** in Rotterdam (1,8)
2. Hotel Grand Central*** in Rotterdam (4)
3. Friesland* in Groningen (2,4)
4. Heineken Hoek**in Valkenburg aan de Geul (4)
5. Central Tilburg* in Tilburg (4,3)
6. Best Western Apollo Museum*** in Amsterdam (5,4)
7. Camping Het Amsterdamse Bos* in Amsterdam (4,7)
8. Botelboot Maastricht in Maastricht (6,2)
9. Fletcher Het Veluwse Bos*** in Beekbergen (5,3)
10. Holland Inn Alkema Epen*** in Eepen (5,6)

Alleen de hotels die minimaal vijf beoordelingen gekregen hebben van hun gasten, dingen mee naar een Zoover Award, er is gekeken naar een gemiddelde van de reviews over het jaar 2009. De score die hier achter de top 10 staat is de actuele score op de website Zoover.nl.

Wel succesvolle accommodaties
Successen waren er ook voor camping Het Varsenerveld in Ommen (met een 9,8), de appartementen van landgoed Karsveld in Gulpen (9,6) en het hostel Stayokay op Ameland (8,3).

door Nathalie Bluiminck laatste update:19 apr 2012

5 reacties

 • # 1

  Hans

  Ook deze competitie van Misset klopt niet.
  Het BESTE hotel blijkt gewoon een restaurant waar je ook kan slapen en niets extra heeft te bieden dan een leuke lokatie aan de haven.
  Een Hotel heeft gewoonlijk een heel servicepakket te bieden, deze accomodatie dus niet.
  Jammer voor een vakblad als Misset.
 • # 2

  Hans Leenhouts

  Volgens mij is het een competitie van de website Zoover en niet van Misset. Zij schrijven er slechts over. En volgens mij heeft de markt altijd gelijk en vinden de bezoekers van Zoover.nl dit wel het beste HOTEL.
  En wie zei ook al weer: Lokatie. lokatie, lokatie...

  groet
  Hans Leenhouts
 • # 3

  chris

  Oef, moet je die reacties lezen over het Benelux hotel en dan staat er op hun website (Hygiene is een pre bij ons).
 • # 4

  Robert

  Competities kunnen niet kloppen maar wellicht waarderen mensen persoonlijke aandacht meer als service. En wat is service en wat is persoonlijke aandacht, weet u het verschil. Ik wel! Wifi, housekeeping, roomservice, receptie, fruitservice, wasservice e.d. is daar standaard, dus service!. 4 sterren classificatie is ook aanwezig en waarom zijn de Texel Suites dan geen Hotel. Als u in het Amstel slaapt krijgt u zeker ook een mobiel nummer mee voor alle vragen die u heeft, een goed restaurant en leuk paveljoen, leuk fietsroute ect. Mijn conclusie is dat met alleen veel service je er niet komt maar en samenwerking met persoonlijke aandacht wel!
 • # 5

  Meindert

  Als kritische hotel bezoeker kan ik rustig stellen dat texelsuites de zaakjes prima voor elkaar heeft. Ze onthouden de voorkeuren van hun klant als die een keer eerder is geweest. Qua interieur ben ik soortgelijke kamers nog niet tegen gekomen.

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.