nieuws

Accor sluit convenant met De Rooi Pannen

Hotel

Accor Hotels Nederland en ROC De Rooi Pannen in Tilburg gaan samenwerken. Human Resources Directeur Geert Jan Eissens van Accor Hotels Nederland en directievoorzitter ROC De Rooi Pannen,
Jan van Alphen, ondertekenden daarvoor een strategische samenwerkingsovereenkomst.

Accor sluit convenant met De Rooi Pannen

De samenwerking staat in het teken van kennisoverdracht door het wederzijds inzetten van talent (studenten van ROC De Rooi Pannen en medewerkers van Accor Hotels), het geven van gastcolleges en het aanbieden van stageplekken voor zowel studenten als docenten.

Het convenant is onderdeel van de arbeidsmarktcommunicatiestrategie van Accor Hotels waarbij de relatie met relevante hotelopleidingen wordt geïntensiveerd en waarbij Accor de beste werkgever wil zijn voor medewerkers en studenten die hun loopbaan in de hotellerie willen vormgeven. Hiermee hoopt Accor op het netvlies te komen van studenten en docenten van relevante opleidingen.

De ondertekening vond plaats in het Mercure Hotel Tilburg Centrum. Tijdens de ondertekening kregen vijf studenten van het ROC De Rooi Pannen een workshop gastronomie van Ferdinand Tulen, maître sommelier van restaurant Taste!.

Reageer op dit artikel