nieuws

‘Bungalowmarkt profiteert van crisis

Hotel

Het binnenlandse toerisme, en de bungalowmarkt in het bijzonder, kan profiteren van de huidige financiële crisis. Dat stelt Landal GreenParks uit monde van commercieel directeur Bas Hoogland.

‘Bungalowmarkt profiteert van crisis

Hoogland stelt dat het boeken van verre buitenlandse reizen erg onder druk staat en dat diverse touroperators in de min staan ten opzichte van vorig jaar.

‘We zien momenteel een stijging van 10 procent meer boekingen ten opzicht van vorig jaar. Dit geldt zowel voor alle komende schoolvakanties in de herfst en met kerst, als ook de midweken of weekenden tussendoor’, aldus Hoogland.

Hoogland vervolgt: ‘Wat opvalt is dat er nu meer last minute wordt geboekt. Men gaat zeker weg, maar beslist hiervoor pas kort voor vertrek. Een andere opvallende conclusie is het boekingsgedrag van 55+’ers. Die lijken zich helemaal niets aan te trekken van de malaise’.

Reageer op dit artikel