nieuws

Nieuwe gm voor Amrâth Hotel Alkmaar

Hotel

Amrâth Hotel Alkmaar heeft Guido Franssen aangesteld als nieuwe general manager. Franssen vervangt Kristel Bom die uit de hotellerie is vertrokken.

Nieuwe gm voor Amrâth Hotel Alkmaar

Na het afronden van de Hoge Hotelschool Maastricht is Guido Franssen begonnen in Park Hotel Amsterdam. In 2007 heeft hij de overstap gemaakt naar Grand Hotel Amrâth Amsterdam, waar hij verschillende functies heeft bekleed, waaronder Duty Manager, Revenue Manager en Front Office Manager.

Zijn ambitie is om in Amrâth Hotel Alkmaar de ingeslagen groei te continueren en de service en kwaliteit door middel van persoonlijke aandacht aan te laten sluiten bij de wensen van de gasten, zo laat het hotel weten.

Het viersterren Amrâth Hotel Alkmaar is geopend in 2005 en beschikt over negentig comfortabele kamers, waarvan vier junior suites en één executive suite. Het hotel is gelegen direct aan de groene singel van Alkmaar, nabij het stadshart met Schouwburg ‘De Vest’, winkelmogelijkheden en een veelzijdig horeca aanbod.

Reageer op dit artikel