nieuws

Weer nieuw hotel voor Fletcher

Hotel

Het huidige Best Western Hotel Marijke in Bergen gaat over naar Fletcher Hotels van Chris Luken. De teller van Fletcher komt hiermee op 45 hotels in Nederland. Hotel Marijke is een viersterrenhotel met 88 kamers.

Weer nieuw hotel voor Fletcher

Het pand blijft vooralsnog eigendom van Marijke Beheer. Fletcher neemt met ingang van 15 januari de exploitatie over. Vorige maand nam de Fletcher groep van Luken al het Golden Tulip hotel in Heiloo over.

Hotel Marijke beschikt over 88 luxe kamers waaronder 15 suites, 7 zalen, een a la carte restaurant en brasserie. Voor Fletcher is het hotel in het kunstenaarsdorp een aanwinst zo zegt de hotelorganisatie.’Wij wilden al langer een hotel in dit prachtige dorp en met Hotel Marijke kunnen we een mooie traditie voortzetten’ aldus Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels.

Het hotel zal verder gaan onder de naam Fletcher Hotel Marijke. Hotel Marijke is éénmaal uitgeroepen tot beste Best Western hotel Worldwide en zeer recent nog tweemaal tot de beste Best Western van Nederland.

Reageer op dit artikel