nieuws

De Havixhorst weer Kasteel van het Jaar

Hotel

Voor de derde keer op rij is Châteauhotel- en restaurant De Havixhorst in De Schiphorst uitgeroepen tot Kasteel van het Jaar. Dit is bekend gemaakt tijdens het Gala Jaardiner van de vereniging Châteaux et Résidences Gastronomiques dat dit jaar plaatsvond bij De Havixhorst.

De Havixhorst weer Kasteel van het Jaar

Alle leden van Châteaux et Résidences Gastronomiques zijn afgelopen jaar bezocht door anonieme inspecteurs van Cenergy Group BV. Deze inspecteurs zijn zelf professioneel actief in de top van de Nederlandse horeca, als chef-kok, gastheer of directeur-eigenaar.

Directeur-eigenaar Jos Wijland van De Havixhorst zegt niet te hebben gerekend op nogmaals een titel: ‘Twee keer op rij winnen was al bijzonder, maar drie keer…, Natuurlijk wisten we dat goede scores hadden behaald bij de Mystery Visits, maar dat is nog geen garantie. Het kwaliteitsniveau binnen de vereniging is de afgelopen jaren alleen maar hoger geworden. Dat we nu voor het derde jaar op rij de titel mogen dragen is echt fantastisch’.

De vereniging Châteaux et Résidences Gastronomiques telt 12 leden in Nederland en België. Alle bedrijven zijn gevestigd in een kasteel of landhuis en allemaal bieden zij gastvrijheid en gastronomie aan op hoog niveau.

Reageer op dit artikel