nieuws

Green Key goud voor alle Bilderberg hotels

Hotel

Alle hotels van Bilderberg hebben het Green Key gold certificaat ontvangen. Green Key is een internationaal erkend milieukeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, dat een drietal gradaties kent; brons, zilver en goud.

Green Key goud voor alle Bilderberg hotels

Alle general managers en MVO-deskundigen van de Bilderberg hotels in Nederland kwamen eind vorige week naar Dierenpark Amersfoort om het certificaat in ontvangst te nemen.

De Bilderberg hotels gebruiken onder meer biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, passen LED-verlichting toe en zijn erg actief in het scheiden van afval om het milieu zo min mogelijk te belasten en het energieverbruik zo veel mogelijk terug te dringen.

Het bedrijf Duurzame Hotels Nederland ondersteunde Bilderberg bij de implementatie van Green Key. Sarah Jenny, directeur van Duurzame Hotels zegt dat een bedrijf met een Green Key keurmerk een verantwoord milieuzorg beleid voert en meer aan het milieu doet dan de wet voorschrijft.

Reageer op dit artikel