nieuws

Nieuwe sterchef voor kasteelhotel Bilderberg

Hotel

Jeroen te Riele is de nieuwe chef de cuisine van Chateau Holtmühle in Tegelen. Hij wordt verantwoordelijk voor het restaurant van het kasteelhotel, Die Alde Heerlickheijt. Te Riele komt van het Duitse sterrestaurant Luce d’Oro.

Nieuwe sterchef voor kasteelhotel Bilderberg

Met het aantrekken van een sterrenchef wil Bilderberg het restaurant van het kasteelhotel nadrukkelijk op de culinaire kaart van Nederland zetten.

Jeroen te Riele werkte voorheen bij kuurparadijs Schloss Elmau in Beieren als chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant Luce d’Oro. Daarvoor was hij werkzaam op Saba als chef van het restaurant van het exclusieve Queens Gardens Resort.

Eerder deze maand kreeg Chateau Holtmühle ook een nieuwe general manager. Maryloes Baur-Murk ruilt haar werkplek op Landgoed Lauswolt in voor de functie van gm in Tegelen.

Reageer op dit artikel