nieuws

QL Duurzaamheids Award voor Sterrenberg

Hotel

Boutique Hotel Sterrenberg in Otterlo heeft de Duurzaamheids Awards 2010 van Quality Lodgings ontvangen. De award werd uitgereikt door Wim Dooge, voorzitter van de Raad van Advies van QL.

QL Duurzaamheids Award voor Sterrenberg

Dooge roemt de inzet van het gehele Sterrenberg-team op het gebied van duurzaamheid. Het Gelderse hotel voldoet aan de vereisten van de Gouden Green Key.

Daarnaast betrekt de directie van Sterrenberg hun teamleden in het ‘groen’ zijn en enthousiasmeren ze hen tot het realiseren van diverse duurzaame, innovatieve toepassingen. Zo is bijvoorbeeld de wijnklimaatkast aangesloten op een centraal koelsysteem. De vrijgekomen warmte wordt vervolgens gebruikt voor het zwemwater.

De award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse diner van QL in La Butte aux Bois in Lanaken. Daarbij werden elf nieuwe QL-leden geïnstalleerd. Verder werd het eerste exemplaar van de 216 pagina’s dikke QL-gids uitgereikt aan voormalig inspecteur van Michelin, Andre Poës.

Reageer op dit artikel