nieuws

Vernieuwd Badhotel Domburg zet in op zorg

Hotel

Begin maart wordt de gerenoveerde tweede en derde verdieping van het Badhotel Domburg opgeleverd. Met de vernieuwde vleugel met speciale zorgkamers wil het hotel een stukje van het oude gevoel van kuuroord terugbrengen in Domburg.

Vernieuwd Badhotel Domburg zet in op zorg

Inspiratie voor het interieur in het vernieuwde hotel vormde de Zeeuwse kust, waaraan het hotel is gelegen. De kleuren van land, zee en zon komen terug in het meubilair, de wanden en de stoffering. Zo wordt binnen verlengstuk van buiten in de totaal 116 kamers.

Domburg is de oudste badplaats van Zeeland, meldt Badhotel Domburg. Al in 1834 werd een badkoets over het strand naar zee getrokken. Nu, in de 21ste eeuw, hoopt Domburg dankzij het Badhotel weer een deel van deze allure terug te krijgen.

De nieuwe vleugel met zorgkamers is bedoeld voor gasten die na een ziekenhuisopname nog niet naar huis kunnen of preventieve zorg nodig hebben. Dit najaar start het hotel met diverse arrangementen op het gebied van gezondheid zoals bijvoorbeeld een Body & Mind arrangement, stoppen met roken en een anti-stress treatment. Op zondag 13 maart wordt het Badhotel Domburg officieel heropend.

Reageer op dit artikel