nieuws

200 Van der Valk-kamers voor War Child

Hotel

Van der Valk is hotelpartner voor de actie van radiostation 538 voor War Child. DJ’s en BN’ers die meedoen aan de acties van het radiostation mogen deze week kosteloos in een Van der Valk hotel overnachten. 14 Hotels doen mee aan de actie.

200 Van der Valk-kamers voor War Child

In totaal worden door het familiebedrijf meer dan 200 kamernachten aangeboden.

Van der Valk Hotel Arnhem is één van de 14 hotels die een groep van ‘538 actie voor War Child’ onderbrengt. Op dinsdag 29 maart is de 538 truck in Arnhem en vinden diverse stunts plaats. Voorafgaand aan deze spectaculaire dag verblijft de crew in het hotel.

Radio 538 zet zich nog tot 1 april in om zoveel mogelijk geld op te halen waarmee War Child oorlogskinderen kan helpen.Er rijdt een 538-truck door het land om overal aandacht te vragen voor de acties. BN’ers gaan nog de hele week uitdagingen aan om maar zo veel mogelijk geld op te halen voor War Child.

Vrijdag 1 april wordt de 538 voor War Child actieweek afgesloten met een eindconcert op het Schouwburgplein in Rotterdam.

Reageer op dit artikel