nieuws

Bilderberg ook in 2011 sponsor Porsche

Hotel

Hotelketen Bilderberg blijft sponsor van het Porsche team in het Dutch GT4 Championship. De keten is in tegenstelling tot vorig jaar echter geen hoofdsponsor meer van het raceteam, dat is smartphone fabrikant HTC.

Bilderberg ook in 2011 sponsor Porsche

Vorig jaar was Bilderberg zowel hoofd- als titelsponsor. 2011 Is het derde jaar dat de hotelketen dit raceteam financieel ondersteunt. Ook NEC is sponsor van het Porsche-team.

Exposure

Dries van der Vossen, algemeen directeur van Bilderberg, zegt met de sponsoring van het Porsche team ‘onze doelstellingen op het gebied van exposure, relatiemarketing en een programma voor eigen medewerkers’ te realiseren.

Bilderberg Garden Hotel

Eerder deze week werd in het Amsterdamse Bilderberg Garden Hotel het nieuwe ‘Team HTC Porsche Eindhoven’, voorgesteld aan de Nederlandse autopers. De Dutch GT4 Championship begint met de Paasraces op het circuit van Zandvoort. Het regerend kampioensteam komt dit jaar uit met coureur Phil Bastiaans en Jan Lammers als bijrijder.

Het Dutch GT4 Championship omvat zeven races. RTL7 doet in het tv-programma RTL GP verslag van de wedstrijden, waarbij er een aantal live wordt uitgezonden.

Bekijk het video-verslag:

Reageer op dit artikel