nieuws

Hostellerie Schuddebeurs naar Hampshire

Hotel

Hostellerie Schuddebeurs in het gelijknamige Zeeuwse plaatsje, heeft zich aangesloten bij Hampshire. Het hotel valt per 1 april onder Hampshire Classic. Er was al aansluiting bij Historic Hotels of the Benelux, ook van Hampshire.

Hostellerie Schuddebeurs naar Hampshire

‘Hostellerie Schuddebeurs is een icoon in de Zeeuwse horeca met een fantastische keuken en persoonlijk gastheerschap. Die reputatie willen we graag extra kracht bij zetten middels de toetreding tot Hampshire,’ aldus Bart en Tanja de Bree, sinds 2007 eigenaren van Hostellerie Schuddebeurs.

Met de aansluiting bij Hampshire verwacht het duo de zichtbaarheid van het hotel in de Benelux te vergroten.

22 Hotelkamers

Het gebouw van Hostellerie Schuddebeurs is drie eeuwen oud en diende vroeger als herberg en theeschenkerij. In loop der tijd is de Hostellerie regelmatig gerestaureerd met behoud van de nostalgische uitstraling. Het hotel heeft 22 hotelkamers. De kamers variëren van standaard comfortabele kamers tot de bruidsuite in het voormalige tolhuisje.

Reageer op dit artikel