nieuws

Luxe hotel voor viervoeters

Hotel

Baasjes die hun viervoeter eens lekker in de watten willen leggen terwijl ze zelf op vakantie zijn, kunnen terecht bij een nieuw luxe-hotel in Parijs. Honden kunnen er genieten van verwarmde zwembaden, massagesalons en à la carte menu’s.

Luxe hotel voor viervoeters

Er zijn voorzieningen aanwezig waar menig menselijke bezoeker graag de portemonnee voor zou willen trekken. Bij Actuel Dogs zoals het hotel heet, komen er echter alleen honden naar binnen.

Het hotel wil zich met alle diensten onderscheiden van bestaande hondenpension die er vaak uitzien als een asiel.

Het hotel beschikt over vier singlekamers en twee suits, allemaal stijlvol ingericht en voorzien van televisie. De honden kunnen kijken naar hun favoriete dvd, of tijdens een actieve bui rennen op de loopband. Ook kunnen ze een fitnessprgramma volgen of een baantje trekken in het zwembad.

Oprichters van het hotel Devi en Stan Burun zeggen de viervoeters te behandelen als mensen. Naast dagarrangementen bieden deze hotelondernemers ‘doggy walks’, ‘doggy joggs’ en ‘doggy vélo’ aan. Hierbij lopen de honden naast de fiets.

Reageer op dit artikel