nieuws

Meer rechtstreekse boekingen met ‘Fawlty Towers’-video

Hotel

Hotel Zandbergen in Amsterdam is een actie gestart om meer rechtstreekse boekingen te krijgen. Gasten maken bij het uitchecken kans op een gratis overnachting. De actie wordt ondersteund met een Fawlty Towers-achtige video op YouTube.

Meer rechtstreekse boekingen met ‘Fawlty Towers’-video

‘Boekingssites hebben we keihard nodig, ondanks de veelal hoge commissies die ze vragen. Om rechtstreekse boekingen te stimuleren is creativiteit een kans. Daarom hebben wij een creatieve actie bedacht om het aantal directe boekingen op te krikken’, licht eigenaar Henk de Lugt van Hotel Zanderbergen toe.

De Lugt is een actie gestart waarbij gasten die rechtstreeks hebben geboekt kans maken op een gratis overnachting. Middels een video op YouTube wil De Lugt reuring maken omtrent de actie. In de video wordt op humoristische wijze de actie in beeld gebracht.

De Lugt zegt leuke reacties te krijgen op de actie en een stijgende lijn te zien in het direct boeken. De actie wordt op allerlei manieren onder de aandacht gebracht van gasten en potentiële gasten. De Lugt onderstreept dat de hotellerie de boekingen van de grote boekingssites nodig heeft, maar stelt dat hoteliers met creatieve acties moeten proberen zoveel mogelijk rechtstreek te laten boeken.

Reageer op dit artikel