nieuws

Palace Hotel Noordwijk winnaar KeepingUp Award 2011

Hotel

Het housekeeping team van het Palace Hotel Noordwijk heeft de KeepingUp Award 2011 gewonnen. In de finale versloeg het Palace Hotel Hotel het Congrescentrum Papendal in Arnhem, Eden Amsterdam American Hotel, Novotel Amsterdam City, CitizenM Amsterdam Airport en Tulip Inn De Veluwe.

Palace Hotel Noordwijk winnaar KeepingUp Award 2011

Executive Housekeeper Brigitte van der Vlugt noemt het ‘ongelofelijk dat in vergelijking met de andere finalisten, een kleiner zelfstandig hotel zo’n prijs in de wacht kan slepen!’

De prijsuitreiking vond plaats in het Novotel Amsterdam City. Het jury commentaar luidde dat door de professionele inschrijving van het Palace hotel, de geslaagde mystery bezoeken en de presentatie tijdens de finale toonden hoe een housekeeping team hoort te functioneren. Naast een jaar lang roem heeft het team een cheque van 1500 euro verdiend.

De Keeping Up Award is een initiatief van de Executive Housekeepers Association dat zichzelf ‘de belangrijkste leverancier en dienstverlener voor housekeeping in Nederland’ noemt.

De Award werd in 2007 voor het eerst vergeven aan het NH Barbizon Palace Hotel uit Amsterdam. In de tweede editie in 2008 ging Amrâth Grand Hotel L’Empereur met de titel naar Maastricht. En in 2009 was Bilderberg Hotel De Keizerkroon de winnaar.

Reageer op dit artikel