nieuws

Golden Tulip krijgt weer eigen hotel

Hotel

Golden Tulip opent binnenkort weer een eigen managementhotel. Het gaat om het Tulip Inn hotel in Antwerpen met 126 kamers dat nu nog draait onder de vlag van Campanile, beide labels zijn overigens van Louvre Hotels de hospitalitypoot van eigenaar Starwood Capital.

Golden Tulip krijgt weer eigen hotel

Voor het eerst na het faillissement van Golden Tulip in 2009 draait er vanaf juni dit jaar weer een eigen hotel onder de vlag van Golden Tulip in de Benelux.

Haike Blaauw, operationeel verantwoordelijk voor Louvre Hotels in de Benelux, noemt de omvorming van Campanile naar Tulip Inn een strategische keuze. ‘Voor het eerst kan België kennis maken met het driesterren label Tulip Inn. Het label is aansprekend voor zowel de zakelijke gast als het omvangrijke weekendpubliek in Antwerpen,’ aldus Blaauw.

Ook wil Louvre met de naam Golden Tulip de vele Nederlandse gasten aanspreken. ‘Zij kennen de naam al bijna vijftig jaar.’ Blaauw is verheugd over het feit dat het gaat om een eigen hotel.

België heeft nog drie andere Golden Tulip-hotels, in Brugge, Brussel en Oostende.

Reageer op dit artikel