nieuws

Herman den Blijker helpt eerste hotel in Sneek

Hotel

De eerste aflevering van Herman den Blijkers nieuwe reeks ‘Herrie in het Hotel’ komt vanuit Sneek. Topkok Herman den Blijker en hotelspecialist Reimers gaan er op bezoek bij het noodlijdende hotel Nieuw Hanenburg en restaurant Het Rood Hert.

Herman den Blijker helpt eerste hotel in Sneek

Eigenaar van hotel Nieuw Hanenburg – Rob Hopster – gaf zich op voor het tv-programma omdat hij al sinds de overname van het horecabedrijf moeilijke tijden doormaakt. De overname zelf verliep niet geheel vlekkeloos en ook de klandizie voor het hotel en restaurant blijkt veel minder dan gedacht. Daarbovenop komt nog de economische tegenwind.

Om te voorkomen dat hij nog jaren zo moet doorsukkelen, besloot de oud-Texelaar aan de bel te trekken en hulp in te schakelen.

Den Blijker en Reimers gaan samen aan de slag om het gemankeerde hotel-restaurant in Sneek er weer bovenop te helpen. Herman den Blijker concentreert zich op het restaurant, terwijl hotelier Reimers inzichtelijk maakt wat er komt kijken bij het bestieren van een goedlopend hotel.

Vanaf 18 mei is bij RTL 4 te zien hoe het duo bij vier verschillende horecaondernemingen de vinger op de zere plek legt.

Reageer op dit artikel