nieuws

Renovatie kasteelhotels Van der Valk

Hotel

Hotelconcern Van der Valk heeft twee van haar kasteelhotels in Midden-Duitsland grondig gerenoveerd en aangepast aan de wensen van de Nederlandse gast.

Renovatie kasteelhotels Van der Valk

Het gaat om Parkhotel Schloss Meisdorf aan de Romaanse Route, in het Selkedal aan de voet van burcht Falkenstein en Schlosshotel Ballenstedt in het historische stadje Ballenstedt.

In het “Neues Schloss” van Meisdorf verblijven gasten in authentieke kasteelsuites. Het naastgelegen “Chalet Ludwig” biedt rustieke driesterrenkamers, een uitstekend alternatief. Het in het bos gelegen “Forsthaus”, onder meer uitgerust met een authentieke jachtkamer, biedt individualiteit en rust. Ook het voormalig rentmeesterhuis is uitgerust met ruime en luxe kamers.

Hotelgasten kunnen golfen op de bijbehorende 18 holes golfbaan middenin de Harz. De baan van Golfclub Schloss Meisdorf beslaat meer dan 70 hectaren. Spelers overbruggen een afstand van ruim 6 kilometer, met hoogteverschillen van 50 meter.

Het viersterren Van der Valk Ballenstedt is onderdeel van een eeuwenoud kasteelcomplex, gelegen tegenover het historische theater van het stadje. Het hotel beschikt over 49 kamers en suites, voorzien van hedendaags comfort en uitgerust met luxe badkamers. De kamers zijn ingericht met stijlvolle exclusieve meubels en telt twee restaurants.

Reageer op dit artikel