nieuws

Business as usual’ in Sofitel New York

Hotel

Het Sofitel hotel in New York, waarinIMF-topman Dominique Strauss-Kahn zich vergreep aan een hotelmedewerkster, staat vol in de schijnwerpers. Het hotel zelf probeert zo normaal mogelijk te draaien, ondanks de continue aandacht op het logiesbedrijf.

Business as usual’ in Sofitel New York

Gasten komen en gasten gaan, zo staat in diverse media te lezen. Het Sofitel in New York, waar met name veel Franse gastne komen, probeert zo veel mogelijk over te stappen op ‘business as usual’.

Het personeel is geïnstrueerd om niet met de media te praten om zo het schandaal rond Straus-Kahn zo veel mogelijk buiten het hotel te houden. Voor de deur van het hotel staat een politieagent en een auto van de New York Police Department.

Straus-Kahn is aangeklaagd vanwege aanranding van een kamermeisje in het hotel. De inmiddels ontslagen IMF-topman zit in een cel op Rikers Island.

Reageer op dit artikel