nieuws

Directieteam Landal uitgebreid

Hotel

Landal GreenParks heeft Maarten Klein (38) benoemd tot Directeur Landal Beheer & Projecten. Klein krijgt de eindverantwoordelijkheid voor de dienstverlening aan de circa vijftig beheerparken en vormt samen met Algemeen Directeur Thomas Heerkens, Commercieel Directeur Bas Hoogland en Operationeel Directeur Henk Wijgers het directieteam van Landal.

Directieteam Landal uitgebreid

Klein brengt volgens Landal een brede internationale ervaring mee op het gebied van franchise organisatie en business development. Tot voor kort was hij werkzaam als managing director optics division bij M.H. Alshaya in Kuwait en verantwoordelijk voor een keten van circa 56 optiekwinkels. Alshaya is een franchise-organisatie die meer dan vijftig merken in de markt zet, waaronder H&M, Starbucks en Boots.

Daarvoor was Klein werkzaam bij Pearle Europe als business development manager en vervolgens als marketing directeur van Pearle in Italië. Voor zijn overstap naar Pearle werkte Klein bij Ahold in operationele en marketing functies.

‘Landal GreenParks is de afgelopen jaren fors gegroeid, zowel op bestaande parken als door opening van nieuwe parken. Om ook in de komende jaren de ambitie voor verdere groei te verwezenlijken, is gekozen voor uitbreiding van het directieteam. Met de komst van Maarten Klein is een betere focus op de beheerparken mogelijk’, aldus Algemeen Directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks.

Reageer op dit artikel