nieuws

Golden Tulip krijgt weer hotel op waddeneiland

Hotel

Hotel Graaf Bernstorff op Schiermonnikoog sluit zich aan bij Golden Tulip. Het is voor Golden Tulip weer het eerste hotel op de wadden nadat hotelman Harry Westers zijn hotels in de zomer van 2009 terugtrok uit Golden Tulip.

Golden Tulip krijgt weer hotel op waddeneiland

Haike Blaauw van Louvre Hotels – eigenaar van Golden Tulip – noemt het voor het hotelmerk echt een toegevoegde waarde om weer gevestigd te zijn op één van de Waddeneilanden. ‘Zeker in het geval van dit prachtige hotel met deze uitstraling en naamsbekendheid.’ De uitbreiding met hotel Graaf Bernstorff past volgens Blaauw in de strategie van GT om zowel het vrijetijds- als de zakelijke gast te bedienen.’

Hoteleigenaar Andre Zandt wil na jaren van zelfstandigheid ervaringen met andere hoteliers gaan delen. ‘We krijgen bij Golden Tulip alle vrijheid om ons hotel op de door ons bekende wijze te blijven managen’.

Graaf Bernstorff beschikt over zeventien kamers, 27 hotel-appartementen en vier hotelkamers aan zee.Het hotel exploiteert ook het paviljoen Bernstorff aan Zee met bar, restaurant en ligbedden. Het hotel ligt midden in de enige dorpkern op het natuureiland ‘Schier’.

Reageer op dit artikel