nieuws

Townhouse komt met social media-puzzel

Hotel

Townhouse Designhotel Maastricht houdt een ‘socialpuzzelprijsvraag’. De puzzelstukjes zijn te vinden op www.townhousehotels.nl en de Townhouse Facebook- en Twitter-account.

Townhouse komt met social media-puzzel

Het Maastrichtse designhotel maakt sinds de opbouw van het nieuwe hotel al gebruik van de mogelijkheden binnen social media. Volgens eigen zeggen kun je als eerste hotel met de receptie van Townhouse twitteren of het nog rustig is bij het ontbijt.

Bij het jongste initiatief, de socialpuzzelprijsvraag, liggen de puzzelstukjes voor het oprapen op www.townhousehotels.nl, www.twitter.com/townhousehotels en op www.facebook.com/TownhouseHotels. Samen vormen de puzzelstukjes een woord.

Startpunt van de puzzel is www.townhousehotels.nl/puzzle en de eerste letter wordt gevonden op Townhouse’ Facebook-profiel, en wel onder de Notes-tab.

Wie de juiste oplossing vindt en mailt, maakt kans op leuke prijzen, waaronder weekendjes Maastricht en Amsterdam, vouchers van Sissy Boy (homeland) en vele romantische Townhouse-ontbijtjes.

‘We proberen vernieuwend te blijven’, vertelt Rino Soeters, directeur van La Bergère Hospitality Group. ‘En in dit geval betekent vernieuwend ook wel dagelijkse dingen bijzonder maken. Mensen zijn wars van namaak en opsmuk en zoeken een originele beleving. Die treffen ze hier aan.’

Reageer op dit artikel