nieuws

Brand Best Western Blue Tower Hotel aangestoken

Hotel

De brand dinsdagochtend in het Best Western Blue Tower Hotel in Amsterdam was aangestoken. Dat heeft de politie laten weten. Zij heeft een 39-jarige man uit de hoofdstad opgepakt wegens brandstichting. Het is nog onduidelijk of het een hotelgast of bijvoorbeeld een werknemer is.

Brand Best Western Blue Tower Hotel aangestoken

De brand woedde in het Best Western Blue Tower Hotel aan de Leeuwendalersweg. Het vuur brak tegen acht uur ’s ochtends uit in een service- en opslagruimte. De brand was maar klein en was snel geblust, maar er was wel veel rookontwikkeling. Daardoor moesten rond de 300 gasten en personeelsleden het pand verlaten.

Best Western Nederland liet weten dat de meeste etages inmiddels weer zijn vrij gegeven. De gasten die daar verblijven, kunnen weer terug naar hun kamer. Enkele verdiepingen zijn nog dicht omdat de politie en de brandweer daar onderzoek doen. Naar verwachting zijn dinsdagavond alle kamers weer beschikbaar.

Reageer op dit artikel