nieuws

Expedia en Groupon lanceren Groupon Getaways

Hotel

Boekingsgigant Expedia introduceert binnenkort samen met de populaire kortingsdienst Groupon de website Groupon Getaways, een site waarbij scherp geprijsde hotelaanbiedingen worden aangeboden volgens het Groupon-principe.

Expedia en Groupon lanceren Groupon Getaways

Groupon Getaways gaat als eerst van start in de VS en Canada. Doorgaans slaat het systeem bij bewezen succes over naar andere delen van de wereld waaronder Europa.

De koppeling tussen Expedia en Groupon betekent dat arrangementen van meer dan 135.000 hotels wereldwijd via het principe van groepskorting wordt aangeboden. De kortingen per aanbieding kunnen oplopen tot wel 50 procent.

Met Groupon Getaways willen Expedia en Groupon in een latere fase ook vliegtickets, autoverhuur en cruises gaan aanbieden. ‘Iedereen wint met onze nieuwe samenwerking met Groupon’, zegt Scott Durchslag, topman van Worldwide Expedia.

Durchslag: ‘Reizigers krijgen geweldige aanbiedingen voor reizen naar droombestemmingen en reisaanbieders krijgen de mogelijkheid om zonder extra kosten een enorm publiek te bereiken’.

Reageer op dit artikel